Thuiskomen bij jezelf en leven vanuit innerlijk vertrouwen en balans. - Vroon Massage Zevenaar
21246
post-template-default,single,single-post,postid-21246,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Thuiskomen bij jezelf en leven vanuit innerlijk vertrouwen en balans.

Voel jij je gespannen en onrustig in je hoofd en lijf? Ben je erg onzeker over wie je bent en wat je wil? Met massage, zachtheelwerk en meditatie, begeleid ik jou uit je hoofd in je lijf, naar innerlijk vertrouwen en balans in jezelf. Met Aandacht, helende kracht van Aanraking en je Adem kun je oude emotionele, fysieke en mentale lading los laten. Inzicht krijgen in het ontstaan van je (overlevings)gedrag en belemmerende patronen, maakt de weg vrij om bewust te kiezen voor jezelf, verandering en groei. Weer durven voelen is de sleutel naar thuis komen bij je ware zelf, om voluit te (gaan) leven vanuit jou hart.
Ik ga dit pad graag met je aan. Bel me gerust voor vragen of een gratis kennismakingsgesprek. Ik maak met liefde tijd voor je vrij.