Over mij - Vroon Massage Zevenaar
15494
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15494,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Over mij

Veronica Holtslag

Cliënten masseren en begeleiden in een stuk bewustwording en persoonlijke groei. Dat geeft me veel voldoening en maakt me dankbaar. Het blijft bijzonder en mooi als een cliënt ontspannen, diep geraakt, verwonderd of als herboren de deur uit gaat. Dat is wat ik meer mensen wil laten ervaren. 

 

Ik ben Veronica Holtslag,  geboren in Westervoort,  maar al jaren inwoonster van Zevenaar. Zelf ben ik altijd op zoek geweest, bewust en onbewust, naar innerlijk geluk,  balans en contact met mezelf.  Uit ervaring weet ik dat dit een lange weg is. Eigenlijk is het een ontdekkingsreis die altijd door gaat. 

Massage, is mijn grote passie. Ik nodig je van harte uit, om elkaar daarin te ontmoeten. Ervaar wat massage voor jou kan doen.

Mijn achtergrond

Ik heb als bloembindster gewerkt en als woonbegeleidster. De sportmassage opleiding was de eerste stap in mijn massageloopbaan.  In 2014 kwam ik in aanraking met holistische massage. De mens als geheel staat centraal. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden! Voor mij kwam hierin alles bij elkaar. 

 

De tweejarige opleiding bij Positive Touch, heeft me veel persoonlijke verdieping en professionele groei gebracht. Leven vanuit mijn hart. Dat is wat ik de laatste jaren durf te doen. In 2016 heb ik dan ook de grote stap gemaakt. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn Holistische massage praktijk gestart. Ook werk, met veel plezier, één avond per week ik als ZZP-er in een gezinshuis in Zevenaar.

 

Ik leer nog dagelijks van de mooie behandelingen. Ook volg ik regelmatig bijscholingen en workshops om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. Het is mooi dat er nog zoveel bijzonders op dit gebied te leren is! 

 

In mijn vrije tijd ben ik veel in mijn tuin en de natuur te vinden. Heerlijk wandelen, mijn hoofd leeg maken en energie opdoen. Verder geniet ik van een goeie detective lezen, een lekker motorritje maken of bij vriendinnen op bezoek gaan.