Ontspanningsmassage - Vroon Massage Zevenaar
16045
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16045,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Ontspanningsmassage

Werkwijze ontspanningsmassage

Ik stem de massage, helemaal af op jou en je energiebehoefte. Ik masseer met een heerlijk geurende zuivere etherische olie. Je kunt je geest ontspannen en je komt weer helemaal “thuis” in je lichaam. Even lekker alles van je af laten masseren! Als je wilt kan dit in stilte. Maar met rustgevende muziek, zacht op de achtergrond kan natuurlijk ook.

Ik combineer hierbij verschillende oosterse en westerse massagetechnieken. Zoals chakra  balance, energetische aanraking, reiki en klassieke verbindende strijkingen. Laat je meevoeren op deze mooie reis langs je lichaam. Het brengt je diep in contact met je innerlijk gevoel.

 


Wat kost het ?

 

60 minuten 60,-

90 minuten 80,-

extra optie is de massage met warme olie, meerprijs 5,-

Tijdens de behandeling wordt je hele lichaam (excl erogene zones) gemasseerd.

 

Betaling na afloop van de behandeling, contant of direct via een betalingsverzoek. Prijzen zijn inclusief btw.

Massage, is mijn grote passie. Ik nodig je van harte uit, om elkaar daarin te ontmoeten. Te ervaren wat massage voor jou kan doen.