Vroon - praktijk voor holistische massage en bewustzijnswerk
16122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16122,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Een boom is net een mens: hoe meer hij naar de hoogte

en naar het licht wil, des te sterker streven zijn wortels naar de aarde.


Holistische massage behandeling

is een combinatie van coaching en massage. Je bent er helemaal klaar bent met je “niet lekker” voelen. Klachten die via de reguliere weg of medicatie (nog) steeds niet verholpen zijn. Je wilt genieten van je leven. Je stabieler voelen en plezier maken. Je bent klaar voor de stap om de signalen van je lichaam (fysiek, emotioneel en mentaal) serieus te nemen en te ervaren wat ze jou te vertellen hebben. Liefdevol, warm en in afstemming met jou begeleid en ondersteun ik jou met Aanraking, Adem en Aandacht naar Thuis komen bij jezelf!

Lees meer…

 


Aandachtsmassage

Deze heerlijke intuïtieve massage is speciaal voor jou, om alle drukte en stress van de dag achter je te laten. Jezelf onderdompelen in helemaal niks MOETEN. Je mee laten voeren, door mijn stem en handen, na een diepe ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd. Een echt cadeau voor jezelf!
Lees meer…

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Zacht heel werk 

GRATIS 1ste kennismakingssessie van 30 minuten

Spiegelen, voelen en ervaren welke lichaamssignalen jij op dit moment hebt. Wat zuigt je zo leegt? Wat maakt je zo moe? Welke emoties overheersen er?

 

Tijdens de behandeling, waarbij je met kleding aan op tafel ligt, pas ik alle vaardigheden, kwaliteiten en methodes toe die ik in me heb. Dit is zacht helende aanraking, energie werk, coaching, healing, mijn stem, aandacht- en ademoefeningen. Alles op een zachte liefdevolle manier vanuit verbinding met je lichaam, in jou tempo. De combinatie van behandelmethodes ontstaat als vanzelf.

 

Door met Aandacht, Adem en Aanraking te ZIJN wat er nu is, ondersteun je het zelfhelend vermogen van je lichaam.  Kun je loslaten wat je niet meer dient: emoties, lading, moeheid en toelaten waar je zo naar verlangt: rust, vertrouwen, ontspanning. Door naar de spanningen, emoties en klachten in je lichaam te “luisteren”, herstel je de balans tussen denken en voelen. Je leert jezelf weer liefdevol omarmen, met alles wat jou JOU maakt wie JIJ bent. Thuisvoelen bij jezelf.

 

Traject: 3 behandelingen van 60 minuten van 180,00 voor 150,00, losse afspraak 60 minuten 60,00

Soms kan een massage of deelnemen aan de meditatieavonden ondersteunend en aanvullend zijn. Deze eventuele aanvulling stemmen we natuurlijk samen af!