Vroon - praktijk voor holistische massage en bewustzijnswerk
16122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16122,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Een boom is net een mens: hoe meer hij naar de hoogte

en naar het licht wil, des te sterker streven zijn wortels naar de aarde.

 

 


Holistische massage

Met deze massagevorm behandel ik fysieke, emotionele en mentale klachten die via de reguliere weg of medicatie niet verholpen zijn. Door er met je adem en aandacht naar toe te gaan kun je ervaren wat ze je te vertellen hebben. Met holistische massage kunnen we deze klachten dan via het lichaam uitwerken en verlichten.

Lees meer…

 


Ontspanningsmassage

Deze heerlijke massage is voor jou, om even alle drukte en stress van de dag achter je te laten.
Een cadeau voor jezelf!
Lees meer…

 


Massageworkshop

Masseer jij weleens je partner of een familielid? Heb je het idee dat je dan maar wat doet? Ik leer je de fijne kneepjes van oosterse en westerse massagetechnieken, om een ontspannende schouder/nek/rug massage te kunnen geven.

Er is door de Corona maatregelen, helaas geen deelname aan massage workshops mogelijk. Zodra er versoepeling van de maatregelen komt, plan ik weer nieuwe data.