Vroon - praktijk voor holistische massage en bewustzijnswerk
16122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16122,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Een boom is net een mens: hoe meer hij naar de hoogte

en naar het licht wil, des te sterker streven zijn wortels naar de aarde.


Holistische massage

Met deze massagevorm behandel ik fysieke, emotionele en mentale klachten die via de reguliere weg of medicatie niet verholpen zijn. Door er met je adem en aandacht naar toe te gaan kun je ervaren wat ze je te vertellen hebben. Met holistische massage kunnen we deze klachten dan via het lichaam uitwerken en verlichten.

Lees meer…

 


Integrale ontspanningsmassage

Deze heerlijke intuïtieve massage is speciaal voor jou, om alle drukte en stress van de dag achter je te laten. Jezelf onderdompelen in even helemaal niks moeten, dan alleen ademen.
Een echt cadeau voor jezelf!
Lees meer…

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Zacht heelwerk 

GRATIS 1ste kennismakingssessie van 30 minuten

Met deze behandelingen, lig je met kleding aan op tafel, begeleid ik jou je lichaamssignalen te spiegelen, aan te kijken, in te voelen en te begrijpen. De balans tussen denken en voelen weer herstellen. De verbinding tussen hoofd, hart en buik weer laten stromen. Voelen, waarnemen en ervaren wat jou lichaam tegen je zegt. Je zelf weer liefdevol omarmen, als mens die jij in weze bent! Met je ups en down.

Van overleven naar leven. We activeren het zelfhelend vermogen van het lichaam, door met Aandacht, Adem en Aanraking  naar de spanningen en klachten in je te luisteren. Er contact mee te maken, dichter bij jezelf komen. Loslaten wat je niet meer dient (emoties, lading, moeheid) en toelaten (rust, vertrouwen, ontspanning) waar je zo naar verlangt. Je ontdekt de innerlijke kracht van jezelf. Thuiskomen bij jezelf.

Tijdens de behandeling en pas ik alle vaardigheden, kwaliteiten en methodes toe die ik in mes heb. Dit is helende aanraking, energie werk, healing, mijn stem, visualisaties, meditatie’s en aandacht- en ademoefeningen. Alles op een zachte manier, in jou tempo. De combinatie van behandelmethoden ontstaat eigenlijk als vanzelf.

Soms kan een massage ondersteunend en aanvullend zijn of deelnemen aan de meditatieavonden. Deze eventuele aanvulling stemmen we natuurlijk samen af!

Traject 3 behandelingen van 60 minuten van 180,00 voor 150,00, losse afspraak 60 minuten 60,00