Je longen - Vroon Massage Zevenaar
17029
post-template-default,single,single-post,postid-17029,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Je longen

Met je longen haal je adem. De longen zorgen ervoor dat er zuurstof in je bloed komt en de afvalstoffen weer uitgeademd worden. Holistisch gezien staan longen voor het vermogen om het leven in je op te nemen. Ze zijn de verbinding tussen de binnenwereld en de buitenwereld. De zuurstofrijke lucht in ademen, staat als het ware voor de oerkracht van onze levensbehoefte. Vuur heeft zuurstof nodig om te branden. Jou levenskracht heeft dat ook. Durf jij ruim te ademen? Durf jij je ruimte in het leven in te nemen? Leef jij je leven volledig?

Minder diep ademen of heel oppervlakkig ademen. Maakt je klein, snijdt je af van jou vuur en levensenergie.

Maak tijd om bewust te ademen, tijdens het sporten, meditatie of gewoon door af en toe diep te zuchten. Adem vroeg in de ochtend de frisse lucht in. Zorg goed voor je longen en geef hiermee een JA aan het leven, aan jouw levensenergie en ook een JA aan je lichaam om het leven op te nemen.

💚Veronica