Adempauze - Vroon Massage Zevenaar
15498
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15498,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Adempauze

Letterlijk een adempauze nemen voor jezelf. In je volle agenda en in je volle huis. Een moment om op te laden, af te kicken of bij te tanken. Met eenvoudige adem-,  aandacht- en lichaamsoefeningen, ontspannen in je lichaam en rust ervaren in je hoofd. Een reis naar binnen om jezelf onder te dompelen in een oase van rust. Dit kan met een Adempauze podcast, afstandsbehandeling of wandeling 1 op 1 in de natuur. .

 


Wat is Adempauze:

Door de corona maatregelen, staat jou en onze hele wereld op zijn kop. Alles is en voelt anders. Je kunt niet meer in groepsverband sporten. Uitjes met vriendinnen, naar winkels, sauna en terras, mogen niet meer. Jij werkt thuis. Je partner en/of kinderen zijn ook de hele dag thuis. Altijd iemand om je heen. Er is geen plekje in huis, waar je echt even alleen kunt zijn. Dit vreet energie en je merkt dat je een korter lontje krijgt en de emotie’s soms hoog oplopen. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt om rust te vinden, om je te ontspannen. Tijd en ruimte voor jezelf pakken en creëren lukt niet. En juist nu, heb je het zo hard nodig. Met een Adempauze ondersteun ik je, om dit moment wel te nemen. Het eniogst wat jij hoeft te doen, is in actie komen en contact met mij op te nemen. Bel 06-37452388

 

 

Voor wie is Adempauze?

Je hebt een volle agenda, je voelt onrust in je lichaam, je bent druk in je hoofd, wilt tijd voor jezelf. Zelf mediteren lukt je op dit moment niet. Ook als je beginner bent en je nog geen ervaring hebt met meditatie of ademoefeningen, is Adempauze de uitkomst. De oefeningen zijn eenvoudig én effectief, dat garandeer ik je.

 


Welke vormen van Adempauze zijn er:

  • Een Adempauze afstandsbehandeling: na een kort telefonische contact, stemmen we af hoe jij je voelt, waar je mee zit of last van hebt. Dan verbreken we de verbinding en ga je rustig liggen. Ik kan lading bij je weg nemen, energie geven. Dat wat jij nodig hebt op dit moment. Na 20 minuten, bel ik je weer op en wisselen we de bevindingen uit en geef ik je zondig tips en oefeningen.
  • Een Adempauze podcast: Laat je tijdens de ingesproken oefeningen meenemen door mijn stem. Je zit rustig op een stoel of in de lotus houding en doet mee met verschillende meditatieve-oefeningen. Het draait hierin om adem en aandacht, voor ontspaning in je lichaam en rust in je hoofd.
  • Een Adempauze wandeling: Op afspraak,  1 op 1, de natuur in.  De wandeling, de stilte en aandacht- en ademoefeningen zorgen voor ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd.

Geen zweverig gedoe. Adempauze is dé kans om tot rust te komen. Jezelf onderdompelen in liefdevolle aandacht voor jezelf. Zijn met wat is.

 

__________________________________________________________________________________________________________________

Wat brengt het jou?

Ontspanning  in je lichaam en rust in je hoofd. Juist nu!

De eenvoudige oefeningen zijn goed thuis of in de natuur, op je eigen moment te blijven doen. Hoe vaker je de oefeningen doet, hoe dieper je in de ontspanning en rust komt. Doe ze het liefst elke dag, op een vast moment. Heb je daarbij ondersteuning bij nodig, geef dit aan. Ik help je er graag mee!

 


Wanneer en waar:

  •  Adempauze afstandsbehandeling: Op afspraak. Bel gerust voor meer informatie of voor gratis korte kennismaking van 15 minuten.
  • Adempauze wandeling:  Op diverse mooie buitenlocaties in de Liemers. Als je een afspraak maakt, hoor je precies waar. Dit stem ik af op het weer en jou behoefte.                                                                                   Zodra het weer mag, gaan ook de groepswandelingen elke 4 de zondag ochtend van de maand van 9.00 uur tot 11.00 uur weer van start.
  • Een Adempauze podcast: Deze zijn nu nog GRATIS en  stuur ik je graag toe.

 


Wat kost het?

  • Adempauze wandeling van 60 minuten 1 op 1 €35,00
  • Adempauze Afstandsbehandeling: 40 minuten €25,00, 50 minuten €30,00, 60 minuten €35,00
  • Adempauze podcast: GRATIS

Betaling vooraf of direct via een betalingsverzoek. Prijzen zijn inclusief btw.