Meditatie & Meer - Vroon Massage Zevenaar
15498
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15498,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Adempauze

Adempauze

Met meditatie & meer,

kun je bij VROON, naast het ondergaan van een massage, deelnemen aan groepsmomenten en 1 op 1 trajecten om Thuis te komen bij jezelf. Uit je hoofd ,in je lijf. Stappen zetten om een verandering in je leven vorm te geven: vaker voor jezelf kiezen en beter voor jezelf zorgen. Van overleven naar leven. Leven vanuit balans en vertrouwen. Je energiek en blij voelen.  Dit is een reis naar binnen om te ontdekken wat je energie geeft en wat je energie kost en je daar bewust van te worden. Regie over de keuzes die je neemt in je leven nemen. Tijd maken om jezelf te voeden en op te laden met bv een podcast te luisteren voor  een Adempauze op elk gewenst moment van de dag of sluit je aan bij de meditatiegroep.

 

Bij VROON ontdek je hoe je met eenvoudige adem-aandacht- en lichaamsoefeningen zelf ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd kunt vinden én dit tot onderdeel van je dagelijks leven te maken. Net als tandenpoetsen. Het is een cliché, maar het kan echt, geloof me. Hoe vaker je de oefeningen doet, hoe makkelijker en dieper je de ontspanning en rust ervaart in jezelf. Doe ze het liefst elke dag op een vast moment. Ik kijk samen met jou, wat jij daarvoor nodig hebt en ondersteun je daarbij. Dagelijks mediteren verhoogt je gevoel levensgeluk. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Mediteren met VROON:

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf en even helemaal “niks” moeten?

Ben je druk in je hoofd en voel jij je moe en gespannen?

Verlang je naar rust in je hoofd en diepe ontspanning in lijf.

Ik neem je mee met mijn stem en eenvoudige lichaams- en aandacht oefeningen, naar Thuiskomen bij jezelf. Lichaamsgerichte meditatie is afwisselend en eenvoudig voor iedereen te doen, liggend, staand, zittend (op de grond of stoel). Elke maand komt er een ander thema aanbod, waar ik de les op afstem.

De meditatie heeft een vast opbouw:

  1. Grondingsoefening: aankomen in de ruimte, aandacht naar binnen richten
  2. Eenvoudige lichaamsoefeningen: je lichaamsenergie voelen en uit je hoofd te komen.
  3. Geleide meditatie: Stil ZIJN in jezelf ervaren, focus van je aandacht
  4. Ontspannende visualisatie: liggen en genieten van de rust in jezelf

 

Meditatie geeft innerlijke Rust. Mediteren brengt persoonlijke groei. Meditatie is een liefdevolle manier om naar jezelf en het leven te kijken.

 

Wanneer: dinsdagochtend van 9.00 – 10.00 en woensdagavond van 19.30- 20.30 uur.

Waar: Juvenaat Babberichseweg 23 Zevenaar, entree 2, 2de verdieping, 3de deur rechts. lokaal 7. (Matjes, stoelen, kussens en dekens aanwezig)

 

Eerste deelname is GRATIS, daarna:  Losse deelname 12,50 / 5 strippenkaart voor 57,50 / 10 strippenkaart voor 110,00 + GRATIS podcast met ontspanningsoefening voor jezelf.

_______________________________________________________________________________________

 

Adempauze podcasts

Met een Adempauze podcast kun je elk moment van de dag, met je oortjes in, een korte break van 5 minuten nemen. Op je werk of thuis. Tijdens een plaspauze of een lunchwandeling. Om je dag te starten of af te ronden. Ik neem je mee met mijn stem in verschillende eenvoudige meditatieve oefeningen. Dit kan zittend op het toilet of op een stoel. Maar ook als je in de rij staat voor de kassa of op de trein staat te wachten. Adem en Aandacht staan hierin centraal. Even een moment helemaal in het NU zijn. Tot rust komen en weer contact maken met je zelf, met je lichaam en je gevoel.

—   —    —   —   —   —

Voor € 10,00, heb je 5 Adempauze podcasts van elk 5 minuten. Met de titels:

  • Uit je hoofd
  • Welterusten,
  • Even wegdromen,
  • Goedemorgen

Ik stuur je ze via de app of mail toe, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Je krijgt er gratis een podcast van 10 minuten bij: Thuiskomen bij jezelf. Jezelf onderdompelen in liefdevolle aandacht voor jezelf.

 

Heb je interesse, vul dan het contact formulier in of bel/app 0637452388, dan kan ik je altijd een proef podcast van Een boswandeling toesturen, ter kennismaking.

Prijs is inclusief btw en  vooraf betalen via een betaalverzoek .

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Open vrouwencirkel: thuiskomen in het licht!

Deze vrouwencirkel biedt je een veilige basis en mogelijkheid, om samen met andere vrouwen, onder elkaar te zijn. Elke avond heeft een ander thema, gebonden aan de tijd van het jaar. Het programma bestaat uit meditatie, energiewerk, rituelen, kaartentrekken, deelronde, dansen, zingen en in stilte zijn. Een plek om gevoelens en ervaringen te delen. Je vragen, zorgen en twijfels te uiten. Maar ook om je passie, je dromen, inzichten en ideeën te delen. Elkaar te versterken en ontmoeten in licht, kracht en vertrouwen. Er is ook ruimte om in stilte je eigen proces te kunnen aangaan. Je bent altijd vrij om te kiezen om te delen of niet. Voel je meer dan welkom mooie, prachtige, spirituele vrouw!

—   —   —   —   —   —

De avonden zijn 19.00 tot 22.00 uur. Nieuwe data voor 2022 volgen binnenkort. Jou bijdrage is 25,00

Juvenaat Babberichseweg 23 Zevenaar Entree 2 op verdieping 2, derde deur  aan de rechterkant.

Prijs is inclusief btw en kun je vooraf betalen via een betaalverzoek .

Heb je interesse of vragen vul dan het contact formulier in of bel/app me op 0637452388