Meditatie & Meer - Vroon Massage Zevenaar
15498
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15498,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Adempauze

Adempauze

Met meditatie & meer, kun je bij VROON naast massage deelnemen aan groepsmomenten, om je bewustzijn verder te verdiepen. Bewuster voelen hoe het met je lichaam, geest, gevoel en energie is. Te investeren in je welzijn. Een reis naar binnen, om te ontdekken wat je energie geeft en wat je energie kost. Goed voor jezelf te zorgen, door tijd te nemen om jezelf te voeden met stilte en onder te dompelen in een oase van rust.  Thuiskomen bij jezelf. De mogelijkheid pakken om letterlijk een korte adempauze in je volle agenda te nemen. Even tijd voor jezelf, met één van de Adempauze Podcasts. Of meedoen met een fijne meditatieavond om op te laden, af te kicken of bij juist te tanken. Door adem-,  aandacht- en lichaamsoefeningen, ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd ervaren. De eenvoudige oefeningen zijn ook prima alleen thuis te doen of tijdens een wandeling in de natuur. Hoe vaker je de oefeningen doet, hoe makkelijker en dieper je in de ontspanning en rust komt.  Doe ze het liefst elke dag, op een vast moment. Heb je daar ondersteuning bij nodig, geef dit dan aan. Ik help je er graag mee!

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Meditatie avonden:

Tijdens deze avond laat ik je kennis maken met diverse eenvoudige manieren van mediteren. De reis naar binnen. Thuis komen bij jezelf.  Met Aandacht en Adem helemaal Aanwezig zijn in het NU. In stilte met jezelf  ZIJN. Tot rust komen in je hoofd en ontspanning ervaren in je lichaam. Thuiskomen bij jezelf, door meditatie, ademoefeningen, eenvoudige lichaam oefeningen  en visualisatie’s. Ervaren, waarnemen, hoe jij je op dit moment voelt, fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Bewust worden, wat je nodig en wat jij jezelf kunt geven, om in contact te komen met jezelf om zelfcompassie en balans te vinden in jezelf, op weg naar (meer) geluk in je leven.

 

Data: 14 oktober bij Boek en Buro Rebers in Zevenaar. GRATIS deelname.

 

Aanmelden kan via het contact formulier of bel/app 0637452388

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Adempauze podcasts

Met een Adempauze podcast, kun je elk moment van de dag, met je oortjes in, een korte break van 5 minuten nemen. Op je werk of thuis. Tijdens een plaspauze of een lunchwandeling. Om je dag te starten of af te ronden. Ik neem je mee met mijn stem in verschillende eenvoudige meditatieve-oefeningen. Dit kan zittend op de toilet of een stoel. Maar ook als je in de rij staat voor de kassa of op de trein staat te wachten. Adem en Aandacht staan hierin centraal. Even een moment helemaal in het NU zijn. Tot rust komen en weer contact maken met je zelf, met je lichaam en je gevoel.

 

Voor € 10,00, heb je 5 Adempauze podcasts van elk 5 minuten: Uit je hoofd, Welterusten, Even wegdromen, Goedemorgen en de Lunchwandeling. Ik stuur je ze per app toe, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Je krijgt er gratis een podcast van 10 minuten (per mail) bij: Thuiskomen bij jezelf. Jezelf onderdompelen in liefdevolle aandacht voor jezelf.

Heb je interesse, vul dan het contact formulier in of bel/app 0637452388, dan kan ik je altijd een proef podcast van Een boswandeling toesturen, ter kennismaking.

 

Prijs is inclusief btw en kun je vooraf betalen via een betaalverzoek .

 

__________________________________________________________________________________________________________________

 

Open vrouwencirkel: thuiskomen in het licht!

19 september Juvenaat Zevenaar, van 19 tot 22.00 uur. Jou bijdrage € 25,00.

 

Deze avond vieren we Mabon. Het begin van de herfst en het afsluiten van de zomer. Dankbaar zijn voor wat de zomer je heeft gebracht. Afronden en loslaten om de herfst te beleven. Samen gaan we dit proces aan met meditatie, energiewerk, rituelen, kaarten trekken, deelronde, dansen, zingen en in stilte zijn.

 

Een vrouwencirkel bied je de mogelijkheid, om samen met andere vrouwen onder elkaar te zijn. Een plek om gevoelens en ervaren te delen, je vragen, je zorgen en twijfels te uiten. Maar ook om je passie, je dromen, inzichten en ideeën te delen. Er is ook ruimte om in stilte je eigen proces te kunnen aangaan. Je bent altijd vrij om te kiezen om te delen of in stilte te zijn.

Prijs is inclusief btw en kun je vooraf betalen via een betaalverzoek .

Heb je interesse, vul dan het contact formulier in of bel/app me op 0637452388