Adempauze - Vroon Massage Zevenaar
15498
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15498,bridge-core-1.0.7,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Adempauze

Letterlijk een adempauze nemen voor jezelf in je volle agenda. Een moment om op te laden, af te kicken of bij te tanken. Met eenvoudige adem-,  aandachts en lichaamsoefeningen uit je hoofd en in je lichaam komen.  Een reis naar binnen om jezelf onder te dompelen in een oase van rust. Dit kan tijdens de Adempauze avonden (binnen), maar ook buiten in de natuur tijdens de Adempauze wandelingen.

 


Wat is Adempauze:

Holisme houdt in dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Piekeren, drukte en stress maken dat je in je lichaam veel spanning ervaart. Dit wil je niet voelen en daardoor schiet je nog meer uit je lijf en in je hoofd. Dit kan klachten veroorzaken als migraine, brok in je keel of slecht slapen. Met een Adempauze kun je nu ook zonder massage goed voor jezelf zorgen. Door aandacht en adem maak je verbinding met je lichaam. Je voelt wat je energie kost én geeft. Dit doen we met verschillende meditatieve-oefeningen. De adem speelt hierin een belangrijke rol want die vormt het anker in je lichaam. Je zult ervaren wat stil zitten, stil staan en een pauze nemen doen met je aandacht en je gevoel.  Geen zweverig gedoe. Adempauze is dé kans om tot rust te komen en in liefdevolle aandacht met jezelf te zijn.
Dit kan 8 x op een Adempauze-avond, binnen in een kleine groep.
Of een Adempauze wandeling elke 4de zondag ochtend van de maand, buiten in de natuur.

 


Voor wie is Adempauze?

Je hebt een volle agenda en behoefte aan een meditatief moment. Je wilt (meer) rust ervaren in je hoofd en weer contact maken met je lichaam.  Je wilt een reis naar binnen maken, om te ervaren hoe het is om thuis te zijn bij jezelf, in je eigen lijf. Iedereen is welkom, of je wel of geen ervaring hebt met meditatie of ademoefeningen. Met Adempauze kun je kiezen uit diverse arrangementen, zonder vast te zitten aan een (lang) abonnement. Voor groepen vanaf 6 personen is het mogelijk om een aparte datum te reserveren. Leuk als jij je verjaardag op een andere manier wilt vieren of gewoon een gezellig ontspannend uitje om met een paar vriendinnen te doen.

 


Hoe werkt Adempauze?

Tijdens de Adempauze avond werk ik elke maand aan een van de volgende thema’s: Aandacht, compassie, aarding en energie. Ik maak gebruik van: eenvoudige lichaams- en ademhalingsoefeningen, visualisatie- en aandachtsoefeningen, staand of zittend:  op de stoel of op de grond (net wat prettig is voor jou), met muziek en/of in stilte.

 

Tijdens de Adempauzewandeling ervaar je, wat de natuur en het buiten zijn met je doen.
Wandelen heeft een rustgevend effect omdat de beweging je rechter lichaamshelft (je mentale kant) met je linkerlichaamshelft (de gevoelskant)  in verbinding brengt.  Ik maak gebruik van: lopen in  tempo wisselingen, in stilte lopen en of staan, zien, horen, voelen, ruiken, proeven, symboliek van de natuur.

Je kunt kiezen uit diverse arrangementen qua prijs en samenstelling, alleen avonden of avonden en wandelingen, met en zonder massage. Net wat voor jou goed voelt.  Zie hiervoor: Wat kost het?

 


Wat brengt het jou?

Je ervaart dat je zelf door middel van eenvoudige adem-, aandachts- en lichaams oefeningen stress en fysieke klachten kunt loslaten. Je ervaart een diepe rust in je lichaam én geest. Je krijgt tips en ideeën voor eenvoudige oefeningen om thuis, of tijdens dagelijks bezigheden te doen.

 


Wanneer en waar:

Adempauze avond:

  • Waar: Juvenaat, Babberischse weg 23  te Zevenaar  2de verdieping 3 deur Rechts.
  • Wanneer: Adempauze thema avond van 19.00 -20.15 uur 6, 20 febr, 5, 19 maart, 2,16,30 april en 14 mei. Elke 2de Woensdag ochtend van de maand Adempauze inloop van 9.30-10.30 uur start datum 15 januari.

Adempauze wandeling:

  • Waar: Op diverse mooie buitenlocaties in de Liemers. Bij opgave hoor je waar de startplek voor de bewuste wandeling is.
  • Wanneer: Elke 4 de zondag ochtend van de maand van 9.00 uur tot 11.00 uur. Data 2020: 19 januari (3de zondag), 23 februari, 22 maart, 26 april, 24 mei, 28 juni

 


Wat kost het?

  • Per Adempauze  €10,00
  • Strippenkaart voor 5x Adempauze naar keus €40,00
  • 4 x Adempauze avond incl een massagebehandeling (60 min) €75,00
  • 8 x Adempauze avond incl een massagebehandeling (60 min) €110,00
  • Groepsprijs: min 4 pers €10,00 pp

Betaling vooraf of direct via een betalingsverzoek. Prijzen zijn inclusief btw.