Meditatie & Meer - Vroon Massage Zevenaar
15498
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15498,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Adempauze

Adempauze

Met meditatie & meer,

kun je bij VROON, naast het ondergaan van een massage, deelnemen aan groepsmomenten en 1 op 1 trajecten om uit je hoofd en in verbinding met je lichaam te komen. Je bewustzijn (verder) te ontwikkelen of te verdiepen. De  eerste stappen zetten om een verandering in je leven vorm te geven: vaker voor jezelf kiezen en beter voor jezelf zorgen! Regie over je leven nemen en investeren in jouw eigen welzijn. Een reis naar binnen om te ontdekken wat je energie geeft en wat je energie kost. Tijd maken om jezelf te voeden en op te laden met bv een Adempauze Podcast of aansluiten bij een meditatiegroep of een gezamenlijke wandeling in de natuur maken. Bij VROON ontdek je hoe je met eenvoudige adem-aandacht- en lichaamsoefeningen zelf ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd kunt vinden én dit tot onderdeel van je dagelijks leven maakt. Net als tandenpoetsen. Het is een cliché, maar het kan echt, geloof me. Hoe vaker je de oefeningen doet, hoe makkelijker en dieper je de ontspanning en rust ervaart in jezelf. Doe ze het liefst elke dag op een vast moment. Ik kijk samen met jou, wat jij daarvoor nodig hebt en ondersteun je daarbij. Dagelijks mediteren verhoogt je gevoel van geluk in je leven. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Mediteren met VROON:

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf en even helemaal “niks” moeten?
Ben je druk in je hoofd en voel jij je moe en gespannen?
Ik neem je mee met mijn stem en eenvoudige lichaams- en aandacht oefeningen, naar rust in je geest en diepe ontspanning in lijf.

In dit uur hoef je alleen maar te ontvangen. Thuiskomen bij jezelf. Je mee laten nemen in de oefeningen op de stoel, staand of zittend. We starten met een serie grondingsoefeningen. Dit zijn eenvoudige lichaamsoefeningen om je adem te begeleiden en uit je hoofd te komen. Daarna volgt de (geleide) meditatie, met het trainen van de focus van je geest  en als afronding mag je even heerlijk gaan liggen en genieten van een ontspannende visualisatie.

Meditatie geeft innerlijke Rust en Kracht. Mediteren brengt je persoonlijke en spirituele groei. Meditatie is een liefdevolle manier om naar jezelf en het leven te kijken.

—-   —   —   —   —   —-

Wanneer: vanaf 4 januari elke dinsdagochtend van 9.00 – 10.00 en elke woensdagavond van 19.30- 20.30 uur.

Waar: Juvenaat Babberichseweg 23 Zevenaar, entree 2, 2de verdieping, 3de deur rechts. lokaal 7. (Matjes, stoelen, kussens en dekens aanwezig)

Eerste deelname is GRATIS, daarna:  Losse deelname 12,50 / 5 strippenkaart voor 57,50 / 10 strippenkaart voor 110,00 + GRATIS podcast met ontspanningsoefening voor thuis

 

_______________________________________________________________________________________

 

Adempauze podcasts

Met een Adempauze podcast kun je elk moment van de dag, met je oortjes in, een korte break van 5 minuten nemen. Op je werk of thuis. Tijdens een plaspauze of een lunchwandeling. Om je dag te starten of af te ronden. Ik neem je mee met mijn stem in verschillende eenvoudige meditatieve-oefeningen. Dit kan zittend op het toilet of op een stoel. Maar ook als je in de rij staat voor de kassa of op de trein staat te wachten. Adem en Aandacht staan hierin centraal. Even een moment helemaal in het NU zijn. Tot rust komen en weer contact maken met je zelf, met je lichaam en je gevoel.

—   —    —   —   —   —

Voor € 10,00, heb je 5 Adempauze podcasts van elk 5 minuten. Met de titels: Uit je hoofd, Welterusten, Even wegdromen, Goedemorgen en de Lunchwandeling. Ik stuur je ze per app toe, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Je krijgt er gratis een podcast van 10 minuten (per mail) bij: Thuiskomen bij jezelf. Jezelf onderdompelen in liefdevolle aandacht voor jezelf.

Heb je interesse, vul dan het contact formulier in of bel/app 0637452388, dan kan ik je altijd een proef podcast van Een boswandeling toesturen, ter kennismaking.

Prijs is inclusief btw en kun je vooraf betalen via een betaalverzoek .

 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Open vrouwencirkel: thuiskomen in het licht!

Deze vrouwencirkel biedt je een veilige basis en mogelijkheid, om samen met andere vrouwen, onder elkaar te zijn. Elke avond heeft een ander thema, gebonden aan de tijd van het jaar. Het programma bestaat uit meditatie, energiewerk, rituelen, kaartentrekken, deelronde, dansen, zingen en in stilte zijn. Een plek om gevoelens en ervaringen te delen. Je vragen, zorgen en twijfels te uiten. Maar ook om je passie, je dromen, inzichten en ideeën te delen. Elkaar te versterken en ontmoeten in licht, kracht en vertrouwen. Er is ook ruimte om in stilte je eigen proces te kunnen aangaan. Je bent altijd vrij om te kiezen om te delen of niet. Voel je meer dan welkom mooie, prachtige, spirituele vrouw!

—   —   —   —   —   —

De avonden zijn 19.00 tot 22.00 uur. Nieuwe data voor 2022 volgen binnenkort. Jou bijdrage is 25,00

Juvenaat Babberichseweg 23 Zevenaar Entree 2 op verdieping 2, derde deur  aan de rechterkant.

Prijs is inclusief btw en kun je vooraf betalen via een betaalverzoek .

Heb je interesse of vragen vul dan het contact formulier in of bel/app me op 0637452388