Activerende Kundalini meditatie - Vroon Massage Zevenaar
21113
post-template-default,single,single-post,postid-21113,single-format-standard,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Activerende Kundalini meditatie

Deze meditatie is bij uitstek geschikt om uit je hoofd te komen en je aandacht en je gevoel in je lijf te laten zakken… even helemaal weg van de drukte, dingen regelen, gedoe, ge-analyseer en denkprocessen…

Het brengt je weer heerlijk naar jouw eigen bruisende energie. Jouw energie is vibrerend en je hele lijf is er van doortrokken: bijvoorbeeld zo mooi voelbaar als je schrikt, verliefd of ontroerd bent of kippenvel ergens van krijgt. Energie die vrij stroomt van je brein en denken enerzijds en naar de diepte van je lijf, onderin, onderaan je wervelkolom, anderzijds.

Als je die energie vrij maakt is er een overgave aan jezelf en je lijf en je kloppende hart – je zuchtende ademhaling.

De Kundalini meditatie is een levendige manier om spanningen, onderdrukte gevoelens en vast gewortelde denkpatronen los te laten en op te lossen.
De basis is beweging, uiten van wat er zich in het moment aandient en loslaten van die zware processen in je hoofd.
Er ontstaat ruimte, nieuwe inzichten en je voelt je positiever en vol levensenergie.

Deze meditatie duurt circa anderhalf uur en bestaat uit verschillende fasen, waarin je via aandacht voor je lijf en expressie, stroomt naar integratie. Daarna kun je energiek, fris en opgeruimd de avond in.

Waar: Juvenaat Zevenaar. Babberichseweg 23 entree2, tweede verdieping, 3de deur Rechts

Kosten: 20,00

Wil je erbij zijn? Opgeven kan via PB of mail naar Yvette@hartvoorjezelf of massagevroon@gmail.com

Liefs Yvette & Veronica